Online Cursussen

Om mensen snel van trainingen te kunnen voorzien voor in de salon of barbershop, of voor als je kapsters, kapper en/of barbier bent en graag wat bij wilt leren om toe te passen in jouw vak. Joucke Modderkolk (jongste meester barbier van nederland) heeft speciaal voor jullie een online e-Learning platform bedacht. e-Learning videos kan je kopen voor € 9,95 en zijn online te bekijken.

Op je computer, tablet, smartphone of smart-tv kun je bekijken hoe de technieken worden uitgevoerd. In deze lessen worden o.a. de old school knip, scheer en fade (overloop) technieken toegepast.

Classic Haircut

Prijs€ 9,95
Duur+- 16 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Classic Haircut

Old school kniptechnieken & kapsels van vroeger in nieuw jasje. Joucke laat je zien hoe je een classic haircut creëert. Stap voor stap wordt dit uitgelegd.

Beard Treatment

Prijs€ 9,95
Duur+- 6 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Beard Treatment

Je kunt de bestaande baard onderhouden of opnieuw vormen. Het is belangrijk dat je hierbij goed kijkt naar de vorm van het gezicht. Dit bepaalt namelijk deels wat voor soort baard je gaat maken, we laten zien hoe je de baard trimt, verzorgd & scheert.

Traditional Hot Towel Shave

Prijs€ 9,95
Duur+- 5 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Traditional Hot Towel Shave

De traditional hot towel shave is een echte klassieker onder de barbiers behandelingen, waarbij je de huid glad scheert door middel van warme handdoeken en natuurlijk het open mes! Daarbij is het belangrijk dat de huid zo min mogelijk geïrriteerd raakt.

Taper Fade

Prijs€ 9,95
Duur+- 11 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Taper Fade (Spikey Taper)

Het toelopende taper kapsel is een van de meest populaire mannenkapsels. Hoewel de taper en fade eigenlijk twee verschillende soorten kapsels zijn, combineren we ze allebei om de taper fade te creëren. Een veelzijdige, zuivere snit en een mix tussen modern en klassiek. Er zijn veel variaties van taper fades. Of je nu recht, dik, dun, golvend of krullend haar hebt, de taper fade is de beste manier om kort haar aan de zijkanten en achterkant te knippen. In deze cursus laat ik zien hoe ik mijn eigen taper creëer. Deze noem ik de Spikey Taper.

Clipper Fade

Prijs€ 9,95
Duur+- 4 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Clipper Fade

De old school haircuts worden vaak gecombineerd met verschillende “fades”. Je ziet een subtiele overgang vanuit de nek naar de bovenpartij van “niets naar iets”. Je kunt verschillende fades toepassen zoals de razorfade, de skinfade en de taperfade. Stap voor stap wordt dit uitgelegd.

Pompadour

Prijs€ 9,95
Duur+- 9 minuten
TalenNederlands & Engels
Trailer Cursus Pompadour

De pompadour; ook wel bekend als ‘de vetkuif’ onder de Nozems. Dit kapsel werd mede bekend doordat Elvis Presley deze coupe ging dragen. Nu is de pompadour, in een nieuw jasje, weer erg populair. Wist jij trouwens dat officieel de benaming van dit kapsel afkomstig is van Madame de Pompadour, een minnares van koning Lodewijk XV van Frankrijk.


Veelgestelde vragen

Waar kan ik de e-Learning videos bekijken?

Na het bestellen van een e-Learning video kan jij inloggen via Mijn account. Klik op het menu item bestellingen en daar vind jij de e-Learnings.

Voor hoelang heb ik toegang tot de e-Learning videos?

Na aanschaf kan jij op ieder gewenst moment de videos bekijken. Er zit geen einddatum aan vast.

In welke talen kan ik de e-Learning videos bestellen?

Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Waar kan ik de producten aanschaffen die gebruikt worden in de e-Learning videos?

Dit kan via de officiële website van Nozem Pomade of via de webshop van Joucke’s Barbershop

Ik krijg een foutmelding bij het afspelen van de e-Learning videos. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op. Wij proberen jou binnen 3 werkdagen te helpen.

Ik heb een eigen kapsalon/kapperszaak en wil voor al mijn medewerkers meerdere e-Learning videos aanschaffen. Hoe doe ik dit?

Neem contact met ons op. Wij proberen jou binnen 3 werkdagen te helpen.