Aanmelden als model

Wil jij voor een tientje geknipt worden in het centrum van Doetinchem. De leerlingen van Barberschool Doetinchem staan voor jou klaar. Onder begeleiding van meesterbabier Joucke Modderkolk ga jij gegarandeerd strak de deur uit.

Voor de opleidingen van Barberschool Doetinchem zijn wij opzoek naar mannen die model willen zitten voor de leerling barbiers. Een model wordt geknipt en/of geschoren door een van de leerlingen. Dit onder het genot van een drankje.

De lesdagen zijn op maandag van 09:00 tot 13:00 uur en op donderdag van 08:15 tot 12:15 uur.

Hoe werkt het?

1. Jij meld je aan via het contactformulier (scroll door naar beneden)
  2. Wij nemen contact met jou op wanneer we een model nodig hebben en maken een afspraak
  3. Jij komt 15 minuten voor aanvang van jouw afspraak
  4. Jij wordt behandeld door een van de leerling barbieren onder supervisie van meesterbarbier Joucke Moddekolk. Dit onder het genot van een drankje
  5. Wij reken een tientje af en jij gaat strak naar huis.

Scheren, knippen en/of trimmen (meerdere antwoorden mogelijk) (verplicht)

Wil jij ook model zijn bij de (proef)examens? (verplicht)

Wil je ook model zijn bij wedstrijden en fashion shows by Joucke Modderkolk (verplicht)